http://www.rtvnh.nl/gemist/tv/425/223338/- 

Over Paul Theuns

PaulTandheelkundig Dierenarts Paul Theuns studeerde af in 1987 en houdt zich sinds 1999 intensief met Tandheelkunde bij dieren bezig. Dokter Theuns heeft hiervoor intensieve cursussen o.a. in Luxemburg en de Verenigde Staten gevolgd. Daarnaast heeft hij stage gelopen bij diverse specialisten in Europa en de Verenigde Staten. Tevens is hij specialist in opleiding.

  • Orthodontie is het corrigeren van gebitsproblemen waarbij de onder en de bovenkaak niet goed op elkaar passen. Dit wordt meestal door middel van een beugel gedaan, maar ook brackets en buttons worden gebruikt.
  • Prosthodontie is het doen van wortelkanaalbehandelingen en het plaatsen van kronen, bruggen en implantaten.
  • Parodontologie houdt zich bezig met problemen rondom de tand, dit kan zijn van tandvleesontsteking tot verregaande beschadiging van het tandbeen.
  • Kaakchirurgie omvat het herstellen van een kaakfractuur maar ook het verwijderen van een tumor.

De te behandelen diersoorten

De dieren die behandeld worden zijn honden, katten, konijnen, knaagdieren en exotische diersoorten. Dokter Theuns werkt in Papendrecht, Amstelveen en tevens in Soesterberg. Ook komt hij op afspraak langs bij andere dierenartsen op locatie, om ingewikkelde ingrepen te doen. U kunt direct met de dierenarts of op verwijzing een afspraak maken.


Ga naar contact


Dierentandheelkunde Paul Theuns

Papendrecht:
Dierenkliniek Papendrecht
Goudenregenstraat 29
3353 VA Papendrecht

078 - 61 54 113
dierenkliniekpapendrecht.nl

Soesterberg:
Dierenkliniek Soesterberg
Kampweg 50
3769 DH Soesterberg

0346 - 35 24 67
dierenklinieksoesterberg.nl

Amstelveen:
Prunuslaan 21
1185 KS Amstelveen

020 - 752 24 30

dierentandheelkunde.nl